Your cart is currently empty.

Return to shop


ДОСТАВА

ОСНОВЕН ПАКЕТ. Бесплатна доставата
Достапен за Скопје.
– достава ограничена до 5 km. од местото на купување
– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)
– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)

КОМФОРТ ПАКЕТ. 190 ден. по врата
Достапен за Скопје.
– достава ограничена до 15 km. од местото на купување
– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

ПРЕМИУМ ПАКЕТ. 490 ден. по врата
Достапен за Скопје.
– достава во термин по договор (08:00 – 20:00 часот)
– соодветен транспорт во објектот, до 5 ката, без лифт
– распакување на елементите
– отстранување на пакувањето надвор од домот на купувачот

МК ПАКЕТ. 690 ден. по врата
Достава до сите градови во Македонија.
– достава за 5-7 дена
– достава во термин одреден од служба за достава, карго
– достава на производот до првата врата