CP | Single Product Description 1
Техничка документација
Останати информации


ИНФОРМАЦИИ

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА


Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.
Каса. 8-16 cm.
Перваз. 7 cm.
Оков. 3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч. Стакло. Стаклото е вклучено во цената. Сатен стакло.

КВАКИ И БРАВА


ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ И БРАВА СО КЛУЧ

МОНТАЖАТА


МОНТАЖАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!!

ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА


Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.
Каса. 8-16 cm.
Перваз. 7 cm.
Оков. 3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч. Стакло. Стаклото е вклучено во цената. Сатен стакло.

Достава


Бесплатна доставата

– достава ограничена до 10 km. од местото на купување

– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)

Достава


Бесплатна доставата

– достава ограничена до 10 km. од местото на купување

– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)


ПРЕМИУМ состав и елементи

Постојат неколку елементи кои ги сочинуваат нашите склопени врати и секој од нив е насочен кон подобрување на функционирањето на другите елементи и има една цел: добивање висококвалитетна и долготрајна ПРЕМИУМ врата.

Вратно крило

Вратното крило не е направен од еден елемент, како вратите од саќе, туку е составен од низа елемнти од масивно дрво, склопени за да создадат врата со уникатен стили и загарантирана недеформабилност.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.


45 степени

Права каса со дебелина од 34 mm, рамни первази со ширина од 70 mm., поврзани на 45 степени.


Достава


Бесплатна доставата

– достава ограничена до 10 km. од местото на купување

– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)

Достава


Бесплатна доставата

– достава ограничена до 10 km. од местото на купување

– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)

Достава


Бесплатна доставата

– достава ограничена до 10 km. од местото на купување

– достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

– достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)


Останати информации

2.5 SSD is designed with no moving parts to help protect against data loss if it is accidentally bumped or dropped. And with 1.75M hours MTTF (mean time to failure)2, up to 600 TBW (terabytes written)3, and several error correction technologies, WD Blue SATA SSDs can help guard data for years to come.

2.5 SSD is designed with no moving parts to help protect against data loss if it is accidentally bumped or dropped. And with 1.75M hours MTTF (mean time to failure)2, up to 600 TBW (terabytes written)3, and several error correction technologies, WD Blue SATA SSDs can help guard data for years to come.