РАСПРОДАЖБА НА ПОСЛЕДНИ ПАРЧИЊА НА МОДЕЛИ И ЕКСПОНАТИ !!!


Online Продавница


Колекции

ПРЕМИУМ Колекција Ностра

Модел. Грета, Мира, Муза, Пиана, Пиана СатенБоја. Златен даб, Патина сива

ЛУКС Колекција Елегант

Модел. Шарм, Имиџ, Престиж, СтатисБоја. Бела мат, Сива пастел

Колекција Плус

Модел. Ника, РинаБоја. Златен даб, Бела

Колекција Модерн

Модел. ЧесиБоја. Златен даб, Бела

Колекција Стандард

Модел. КолориБоја. Јасен, Златен даб, Сива, Бела