Приказната започнува тука

со отворањето на вратата


Приказната започнува тука

со отворањето на вратата


Колекции

Квалитетот, технолошките иновации, естетското истражување, производствената флексибилност и еколошката свест се суштинските вредности на ексклузивната визија на Casa Porte.

ЛУКС Колекција Елегант


Колекција Плус


Колекција СтандардМодел Софиа

Квалитетот, технолошките иновации, естетското истражување, производствената флексибилност и еколошката свест се суштинските вредности на ексклузивната визија на Casa Porte.

Изложбен салон Скопје

Изложбениот салон на Casa Porte во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Догташ Мебел, Буротајм, БК Мебел.

Локација

Нашиот изложбен салон во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Догташ Мебел, Буротајм, БК Мебел.