Колекции

ЛУКС Колекција Елегант

Модел. Имиџ

Боја. Бела мат, Антрацит


Колекција Плус

Модел. Софиа, Рина

Боја. Златен даб, Бела, Сива крем


Колекција Модерн

Модел. Чеси

Боја. Златен даб, Бела


Колекција Стандард

Модел. Колори

Боја. Златен даб, Бела, Сива, Сива кремФотографии


Изложбен салон Скопје

Нашиот изложбен салон во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Догташ Мебел, Буротајм, БК Мебел.