Модел. Ника


Модел. Рина


Елементи и додатоци

Вратно крило

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, вертикално парче на средина на самото крило, напред и назад медијапан од 5 mm. обложен со делукс фолија, а внатрешностра е исполнета со хартиено саќе.

Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.

Каса. 8-16 cm.
Перваз. 7 cm.


Оков

ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ СО КЛУЧ од брендот Brialma чија основна дејност е производство и продажба на рачки од елуксиран алуминиум.

3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.Фотографии