Колекција Плус

Собни врати


Модел. Софиа


Модел. Рина


Елементи и додатоци

Вратно крило

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 8 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.

Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.

Каса. 12-16 cm. (Поголема каса со доплата)
Перваз. 7 cm.


Оков

ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ СО КЛУЧ од брендот Hoppe чија основна дејност е производство и продажба на рачки од елуксиран алуминиум.

3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.Фотографии