077 877 567

075 911 567


Адреса
ул. Орце Николов бр. 186
Карпош 2, 1000, Скопје
Република Северна Македонија
КОНТАКТ
info@casaporte.mk
support@casaporte.mk
Работно време
Понеделник - Петок  |  10:00-18:00
Сабота и Недела  |  Затворено

© 2015-2022 CASA PORTE – Сите права се задржани.
Собни врати, внатрешни врати и кваки за собни врати.

Privacy Preference Center