Модел Стела. Златен даб

13.990 ден


Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 8 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.

Вратно крило. Дрвена рамка и медијапан од 8 mm.
Облога. PVC Delux фолија.
Каса. 12-16 cm. (Поголема каса со доплата)
Перваз. 7 cm.
Оков. 3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.
Монтажа. Не е вклучена во цената.

+ ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ !!!


ДИМЕНЗИЈА НА КРИЛО. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.
ПОТРЕБЕН ПРАЗЕН ОТВОР. 70 / 80 / 90 / 100 x 206 cm.
Фотографии


ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА ?

Вратно крило

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 8 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.

Вратно крило. 62 / 72 / 82 / 92 x 201.5 cm.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.

Каса. 12-16 cm. (Поголема каса со доплата)
Перваз. 7 cm.


Оков

ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ СО КЛУЧ од брендот Hoppe чија основна дејност е производство и продажба на рачки од елуксиран алуминиум.

3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.


Уплата

Врз основа на издадена Профактура уплатата се врши во банка. Авансна уплата. 100%

Потребно е да биде уплатена целата сума пред достава.


Време на достава

Нарачка од лагер. 3-7 дена од датум на извршена уплата.

Подигнување од салон. Карпош 2. 2-4 дена од датум на извршена уплата.


БЕСПЛАТНА достава за Скопје

Достава ограничена до 5 km. од местото на купување
Достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

Достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)МОНТАЖАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!!

Деспот Груп не врши монтажа на нарачаните производи, ниту пак одговара за правилноста на извршената монтажа.

Екипите зе монтажа се надворешни соработници кои се овластени и сертифицирани за монтажа на собни врати од брендот Casa Porte.

Препораките на монтери се од информативен и не обврзувачки карактер и се даваат на барање на купувачот, со цел по лесно извршување на потребната работа.

Услугата за монтажа се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

Рокот, цената и начинот на монтажа, клиентот ги договара со овластените монтери.

Монтажа, демонтажа или кратење се плаќа кај монтерите на денот на монтажа на вратите.


Техничка документација и мерки за вградување


077 877 567

075 911 567


Адреса
ул. Орце Николов бр. 186
Карпош 2, 1000, Скопје
Република Северна Македонија
КОНТАКТ
info@casaporte.mk
support@casaporte.mk
Работно време
Понеделник - Петок  |  10:00-18:00
Сабота и Недела  |  Затворено

© 2015-2022 CASA PORTE – Сите права се задржани.

Privacy Preference Center