Модел Ника. Сива 1 – 60

3.990 ден


Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, вертикално парче на средина на самото крило, напред и назад медијапан од 5 mm. обложен со делукс фолија, а внатрешностра е исполнета со хартиено саќе.

_______________________________________

ДИМЕНЗИЈА НА КРИЛО. 200×60 cm.

ПОТРЕБЕН ПРАЗЕН ОТВОР. 205×68 cm.

_______________________________________

1 на залиха
ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА?

Вратно крило

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, вертикално парче на средина на самото крило, напред и назад медијапан од 5 mm. обложен со делукс фолија, а внатрешностра е исполнета со хартиено саќе.

Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.

Каса. 8-12 / 8-15 cm.
Перваз. 7 cm.


Оков

ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ СО КЛУЧ од брендот Brialma чија основна дејност е производство и продажба на рачки од елуксиран алуминиум.

3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.


Уплата

Врз основа на издадена Профактура уплатата се врши во банка. Авансна уплата. 100%

Потребно е да биде уплатена целата сума пред достава.


Време на достава

Нарачка од лагер. 3-7 дена од датум на извршена уплата.

Подигнување од салон. Карпош 2. 2-4 дена од датум на извршена уплата.

БЕСПЛАТНА достава за Скопје

Достава ограничена до 5 km. од местото на купување
Достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

Достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)


МОНТАЖАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!!

Деспот Груп не врши монтажа на нарачаните производи, ниту пак одговара за правилноста на извршената монтажа.

Екипите зе монтажа се надворешни соработници кои се овластени и сертифицирани за монтажа на собни врати од брендот Casa Porte.

Препораките на монтери се од информативен и не обврзувачки карактер и се даваат на барање на купувачот, со цел по лесно извршување на потребната работа.

Услугата за монтажа се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

Рокот, цената и начинот на монтажа, клиентот ги договара со овластените монтери.

Монтажа, демонтажа или кратење се плаќа кај монтерите на денот на монтажа на вратите.


Техничка документација и мерки за вградување

075 911 567

Online Продавница
Tехничка поддршка

Понеделник - Петок  |  10:00-19:00Сабота |  10:00-16:00Недела  |  Затворено


Privacy Preference Center