Квака – Fimet 155 F11 Клуч


Фимет – Италијански кваки и додатоци

Сите производи на Фимет се произведуваат во согласност со еколошките правила и со висококвалитетни материјали, според најдобрата италијанска традиција.

_______________________________________

Материјал. Квака/розета сатен бронза, за клуч


SKU AHF155-231-f11-kl Категории ОзнакаУПЛАТА И ВРЕМЕ НА ДОСТАВА

Уплата

Врз основа на издадена Профактура уплатата се врши во банка. Авансна уплата. 100%

Потребно е да биде уплатена целата сума пред достава.


Време на достава

Нарачка од лагер. 2-4 дена од датум на извршена уплата.

Подигнување од салон. Карпош 2. 1-3 дена од датум на извршена уплата.

БЕСПЛАТНА достава за Скопје

Достава ограничена до 5 km. од местото на купување
Достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

Достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)


МОНТАЖАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!!

Деспот Груп не врши монтажа на нарачаните производи, ниту пак одговара за правилноста на извршената монтажа.

Екипите зе монтажа се надворешни соработници кои се овластени и сертифицирани за монтажа на собни врати од брендот Casa Porte.

Препораките на монтери се од информативен и не обврзувачки карактер и се даваат на барање на купувачот, со цел по лесно извршување на потребната работа.

Услугата за монтажа се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

Рокот, цената и начинот на монтажа, клиентот ги договара со овластените монтери.

Монтажа, демонтажа или кратење се плаќа кај монтерите на денот на монтажа на вратите.


077 877 567

075 911 567


Адреса
ул. Орце Николов бр. 186
Карпош 2, 1000, Скопје
Република Северна Македонија
КОНТАКТ
info@casaporte.mk
support@casaporte.mk
Работно време
Понеделник - Петок  |  10:00-18:00
Сабота и Недела  |  Затворено

© 2015-2022 CASA PORTE – Сите права се задржани.

Privacy Preference Center