Модел Виола. Чаден даб – 80

7.290 ден


Вратното крило кај оваа колекција е масивно, целосно полно дрво обложено со медијапан за полесно лепење на фолијата. Сите елементи, хоризонтални или вертикални се посебно работени на машина и обложени со фолија, а потоа се составуваат со лепење, штраф и чивија.

_______________________________________

ДИМЕНЗИЈА НА КРИЛО. 200×80 cm.

ПОТРЕБЕН ПРАЗЕН ОТВОР. 205×88 cm.

_______________________________________
ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА?

Вратно крило

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 8 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.

Вратно крило. 60 / 70 / 80 / 90 x 200 cm.


Каса и первази

Касата и первазите се направени од MDF, кој е еколошки материјал, со висока отпорност на деформација.

Каса. 12-16 cm. (Поголема каса со доплата)
Перваз. 7 cm.


Оков

ГРАТИС ИТАЛИЈАНСКИ КВАКИ СО КЛУЧ од брендот Hoppe чија основна дејност е производство и продажба на рачки од елуксиран алуминиум.

3 шарки и Италијанска Bonaiti брава со клуч.


Уплата

Врз основа на издадена Профактура уплатата се врши во банка. Авансна уплата. 100%

Потребно е да биде уплатена целата сума пред достава.


Време на достава

Нарачка од лагер. 3-7 дена од датум на извршена уплата.

Подигнување од салон. Карпош 2. 2-4 дена од датум на извршена уплата.

БЕСПЛАТНА достава за Скопје

Достава ограничена до 5 km. од местото на купување
Достава во термин одреден од Деспот Груп (08:00 – 16:00 часот)

Достава на производот до првата врата (дворна врата од куќа, влезна врата од зграда)


МОНТАЖАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!!

Деспот Груп не врши монтажа на нарачаните производи, ниту пак одговара за правилноста на извршената монтажа.

Екипите зе монтажа се надворешни соработници кои се овластени и сертифицирани за монтажа на собни врати од брендот Casa Porte.

Препораките на монтери се од информативен и не обврзувачки карактер и се даваат на барање на купувачот, со цел по лесно извршување на потребната работа.

Услугата за монтажа се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

Рокот, цената и начинот на монтажа, клиентот ги договара со овластените монтери.

Монтажа, демонтажа или кратење се плаќа кај монтерите на денот на монтажа на вратите.


Техничка документација и мерки за вградување


Слични производи


077 877 567

075 911 567


Адреса
ул. Орце Николов бр. 186
Карпош 2, 1000, Скопје
Република Северна Македонија
КОНТАКТ
info@casaporte.mk
support@casaporte.mk
Работно време
Понеделник - Петок  |  10:00-18:00
Сабота и Недела  |  Затворено

© 2015-2022 CASA PORTE – Сите права се задржани.

Privacy Preference Center