Изложбен салон Скопје

Собни врати


АДРЕСА
ул. Орце Николов бр. 186Карпош 2, 1000, СкопјеРепублика Северна Македонија
КОНТАКТ
077 877 567  |  075 911 567
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - Петок  |  10:00-18:00Сабота и Недела  |  Затворено


Локација

Изложбениот салон за собни врати, внатрешни врати и кваки за собни врати, на Casa Porte во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Буротајм, БК Мебел.