Приказната започнува тука

со отворањето на вратата


Колекции на собни врати

Квалитетот, технолошките иновации, естетското истражување, производствената флексибилност и еколошката свест се суштинските вредности на ексклузивната визија за собни врати на Casa Porte.

Изложбен салон Скопје


Локација

Изложбениот салон за собни врати, внатрешни врати и кваки за собни врати, на Casa Porte во Скопје, се наоѓа во населба Карпош 2, ул. Орце Николов бр. 186, веднаш до Мида Моторс, Буротајм, БК Мебел.