За Casa Porte

Собни врати

Деспот Груп како дел од Градба Јасен беше и сеуште е една од позначајните фирми за трговија на големо и мало со градежни материјали, градба и инженеринг во Република Македонија. Фирмата е основана во почетокот на месец Февруари 1990 година и е регистрирана со цел промет со градежни материјали, огрев и железарија.  Производите кои ги нудиме се со проверен квалитет од познати и признати производители во земјата и странство. Како плод на долгогодишно успешно работење Градба Јасен има склучено договори од посебен ексклузивитет од повеќе фирми.

Деспот Груп е ексклузивен застапник за брендот на собни врати, внатрешни врати Casa Porte.