Модел Имиџ. Бела Мат

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 6 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.

Модел Имиџ. Сатен. Бела Мат

Вратното крило е направено од дрвена рамка од сите четири страни, напред и назад медијапан од 6 mm. обложен со PVC Делукс фолија, а внатрешноста е изработена од дрво и дрвена рамка.